Soyamarinerede rågebryster i sur-sødsauce

 

Lav en marinade af 1 æg, mel, sojasauce

Dæk rågebrysterne med marinaden, og lad det stå og trække lidt

Skær firkanter af peberfrugt og steg dem gyldne i olie

Tilsæt strimler af forårsløg

Tilsæt finthakket hvidløg og ingefær

Tilsæt tern af syltet ananas

Hæld grøntsagerne i en gryde

Steg svinekødet i rigeligt olie og læg dem over i gryden med grøntsager

 

Bland 1 del eddike med 1 del vand, ½ del sukker og tomatkoncentrat i en gryde

Lad blandingen koge til den virker lidt tyk og sirupsagtig

Tilsæt sojasauce og jævn saucen til en tyk sauce med maizenamel

 

Hæld sur-sødsaucen over kød og grøntsager, og lad det hele koge op – rør forsigtigt imens