Soyamarinerede rågebryster i sur-sødsauce
Lav en marinade af 1 æg, mel, sojasauce
Dæk rågebrysterne med marinaden, og lad det stå og trække lidt
Skær firkanter af peberfrugt og steg dem gyldne i olie
Tilsæt strimler af forårsløg
Tilsæt finthakket hvidløg og ingefær
Tilsæt tern af syltet ananas
Hæld grøntsagerne i en gryde
Steg svinekødet i rigeligt olie og læg dem over i gryden med grøntsager
Bland 1 del eddike med 1 del vand, ½ del sukker og tomatkoncentrat i en gryde
Lad blandingen koge til den virker lidt tyk og sirupsagtig
Tilsæt sojasauce og jævn saucen til en tyk sauce med maizenamel
Hæld sur-sødsaucen over kød og grøntsager, og lad det hele koge op – rør forsigtigt imens
|